Om

This post is also available in: enEnglish

Smart City Catalyst s (SCC) unikke værdi proposition er evnen til at gå på tværs af de organisatoriske siloer og bygge bro mellem rådgivning og forskning i Smart City  byplanlægning. Vi anvender en Quadruple helix tilgang, hvor vi  arbejder med de involverede offentlige -, vidensinstitutioner, borgere og erhvervslivet til at skabe innovative politiske relevante Smart City løsninger. Vi er til for at gøre en forskel.

 

Vores fantastiske team

It is a team effort - always!

Anders Vinther BeringCTO

Anders er hardware og software ingeniør med fokus på innovativ udvikling og kvalitet af måling netværksudstyr. En god holdspiller og vant til at arbejde i flere team miljø både lokalt og i udlandet. Han har erfaring med design af høj hastigheds FPGA arkitektur både VHDL og Verilog. System designer og IP-udvikler. Softwareudvikling i både forsamlingen, C og C ++ (QT) og i stand til at designe både backend og grafiske brugergrænseflader. Omfattende viden i brugen af eksternt laboratorium udstyr såsom logik analysator, Occiloscope, ect.and dybtgående erfaring med intern FPGA signal sonder såsom ChipScope (ISE) og SignalTap (Quartus II) til analyse af FPGA logik.

Sylwester Figas
Sylwester FigasClient Manager - Central Eastern Europe & Middle East

Sylwester Figas har mere end 16 års erfaring med process optimering. Siden 2007 har han været i IKT industrien i flere internationale stillinger i central- og øst Europa. Hans erfaring inden for Business process management vedrører bl.a. salg og marketing. Taler polsk, tysk og engelsk.

Alexander RomanenkoInternational communication specialist

Alexander er højtuddannet og kreativ international kommunikationsstrateg med stor erfaring inden for regering og forretningsforvaltning. På grund af sin sproglige akademiske grundlag har Alexander været involveret i mange projekter over hele verden, herunder engelsk, fransk og kinesisk talende lande. I begyndelsen af ​​den 8-årige karrierevej var Alexander overvejende involveret i internationale udviklingsudviklingsprojekter indenfor minedrift med på henholdsvis kinesiske og amerikanske markeder. Efter at have fået sin M.A i 2012 begyndte han at arbejde inden for videnskabelige og højteknologiske løsninger, herunder bioteknologi, it og softwareudviklingsprojekter. Hvorfor valgte han Smart City Catalyst – Smart City Catalyst har en stærk intention om at deltage i global innovationsproces og opgradere folks livestandard for deres fremtidige trivsel og velstand.

Martin Tom-Petersen Smart City Catalyst
Martin Tom-PetersenCEO

Martin Tom-Petersen er administrende direktør og medstifter af Smart City Catalyst (SCC). Startede sin karriere i en dominerende medievirksomhed i Danmark, hvor han arbejdede med administration, herunder indkøb, finans- og projektledelse. Med en baggrund i administration startede han som bogholder og arbejdede sig derefter op til Administrationschef hos en kontorforsyning i Danmark. Hvor han havde ansvaret for en bred vifte af opgaver, herunder digital branding, HR, regnskab og IT. Med mere end 8 års, salgs- og produkt erfaring fra teknologivirksomheder, som Oracle og Lenovo. Her rådgav han både private virksomheder og offentlige kunder på innovations aspekter og muligheder i ny og markedstestet teknologi herunder Big data, data integration og Smart City. Erfaringen tæller også Horizon 2020 fyrtårns SCC1 ansøgninger og offentlige udbud og uddannelse i computer science.