Profile

This post is also available in: English

Hvorfor ”Smart City” og hvorfor ”catalyst” (eller katalysator som det hedder på dansk). ”Smart City” kommer fra vores holistisk tilgang på hvordan en by kan være sammensættes. ”Catalyst” da vi agerer som accelerator, der sætter gang i en hver dialog eller process vi er involveret i.

Martin Tom-Petersen

MTPMartin Tom-Petersen er administrende direktør og medstifter af Smart City Catalyst (SCC). Startede sin karriere i en dominerende medievirksomhed i Danmark, hvor han arbejdede med administration,herunder indkøb, finans- og projektledelse. Med en baggrund i administration  startede han som bogholder og arbejdede sig derefter op til Administrationschef hos en kontorforsyning i Danmark. Hvor han havde ansvaret for en bred vifte af opgaver, herunder digital branding, HR, regnskab og IT. Med mere end 8 års, salgs- og produkt erfaring fra teknologivirksomheder, som Oracle og Lenovo. Her rådgav han både private virksomheder og offentlige kunder på innovations aspekter og muligheder i ny og markedstestet teknologi herunder Bigdata, data integration og Smart City. Erfaringen tæller også Horizon 2020 fyrtårns SCC1 ansøgninger og offentlige udbud og uddannelse i computer science.

Martin@scc-eu.dk

 

Anders Vinther Bering

Anders er hardware og software ingeniør med fokus på innovativ udvikling og kvalitet af måling netværksudstyr. En god holdspiller og vant til at arbejde i flere team miljø både lokalt og i udlandet. Han har erfaring med design af høj hastigheds FPGA arkitektur både VHDL og Verilog. System designer og IP-udvikler. Softwareudvikling i både forsamlingen, C og C ++ (QT) og i stand til at designe både backend og grafiske brugergrænseflader. Omfattende viden i brugen af eksternt laboratorium udstyr såsom logik analysator, Occiloscope, ect.and dybtgående erfaring med intern FPGA signal sonder såsom ChipScope (ISE) og SignalTap (Quartus II) til analyse af FPGA logik.

anders@scc-eu.dk

 

Et kunde engagement hos os er altid ensbetydende inddragelse af lokale uddannelsesinstitutioner, private virksomheder og borgere. Du vil som kunde altid have direkte involvering fra vores ledelse.

 

 

Sylwester Figas

Client Manager -Central Eastern Europe & Middle East

SONY DSCSylwester Figas  har mere end 16 års erfaring med process optimering. Siden 2007 har han været i IKT indsutrien i flere internationale stillinger i central- og øst Europa. Hans erfaring inden for Business process management vedrører bl.a. salg og marketing. Taler polsk, tysk og engelsk.

 

 

Sylwester@scc-eu.dk