SECTECH sikkerhedsmesse

Under emnet “Internet of Things (IoT) og sikkerhed – fra smarte hjem til smarte byer” ser Sectechs anden minikonference, den 17. november, på, hvor vi er i dag, og hvordan udviklingen ser ud i de kommende år. Og hvordan passer sikkerhedsteknologien ind i Internet of Things og i de smarte projekter?
Smart City Catalysts Martin Tom-Petersen gav indsigt omkring IoT i Smart Cities og hvordan sikkerhedsbranchen har nye muligheder for at skabe sikkerhed og tryghed i byrummet. Men selv om byer verden over kappes om at skabe mest mulig tryghed og sikkerhed for deres borgere, har kun få set muligheden for at skabe denne tryghed og sikkerhed ved hjælp af IoT.

 

sectech-logo

 

Andre foredrag den dag:

09.00 IoT giver mange muligheder i smarte bygninger – men hvad med sikkerhed og brandsikring?

James McHale

I 2020 vil markedet for Internet of Things i smarte bygninger have en værdi på 181 milliarder dollar. Teknikløsninger til fysisk sikkerhed og brandsikkerhed vil i 2020 være et af de største segmenter, når det drejer sig om systemtyper til IoT, hævder James McHale, markedsanalytiker hos analyseinstituttet Memoori.

På seminaret vil han fortælle om Iot-markedet: Hvor stort, det er, og hvilke muligheder er der for leverandører til smarte bygninger. Hvad driver udviklingen, og hvordan implementeres sikkerheden ind i IoT-projekterne i de intelligente bygninger?

Foredraget vil blive hold på engelsk.
Taler: James McHale, markedsanalytiker, Memoori.

9.30 ONVIF sikrer den effektive integration

Per Björkdahl

Den svenske integrationsekspert Per Björkdahl fortæller, hvordan organisationen ONVIF arbejder med at forsyne markedet med effektive kommunikationsgrænseflader til især netværksvideo, men også til adgangskontrol. Kravene til effektiv integration er også muligheden for at tilslutte enheder direkte til internet, hvor sikkerhed og informationsintegritet har fået en stor betydning.

Taler: Per Björkdahl.

10.00 Sikkerheden i Smart Cities

Martin Tom-Petersen

Du ved, at dit barn går på gaden. Du ved, hvornår hjemturen er startet, og hvornår den estimeret skal slutte, og hvem der ellers gik i samme retning. Og du ved besked, hvis dit barn kommer i nød. Internet of Things (IoT) i Smart Cities har uanede muligheder for at skabe sikkerhed og tryghed i bybilledet. Men selv om byer verden over kappes om at skabe mest mulig tryghed og sikkerhed for deres borgere, har kun få set muligheden for at skabe denne tryghed og sikkerhed ved hjælp af IoT – selv om løsningerne typisk er overkommelige, kosteffektive og lette at implementere – og selv om de har et bredt anvendelsesspektrum.

Taler: Martin Tom-Petersen, Client Director & Partner, Smart City Catalyst.

10.30 Truly Smart Cities must be Safe, Secure and Resilient

Glen Dale

Only when communication, energy, safety, security and mobility of goods and people function seamlessly, cities can offer their citizens quality of life and a flourishing economy. For city planners, the answer to these challenges is the “smart city.” The foundations are uniform standards for intelligent, secure and resilient infrastructure solutions. The exploding population is rapidly driving cities to their limits with respect to energy supply, security, digital communication, transportation and traffic. The concept of the smart city provides one answer. Its primary mission is to distribute existing resources efficiently. Networking individual supply systems through technical solutions should enable cities to respond dynamically to temporary demands, thus preserving their functionality.