Borger inddragelse

Borger inddragelse

This post is also available in: enEnglish

I Smarte byer er borgerne den bedste uudnyttede ressource, når det kommer til innovative løsninger på komplekse planlægningsproblemer og dem der i sidste ende skal mærke forbedringen af servicen og livskvaliteten. Smart City Catalyst giver borgeren en bedre mulighed for interaktion gennem en bred koalition af interesseorganisationer, erhvervsliv samt vidensinstitutioner til  at skabe fremtidens innovative Smart City løsninger i byerne.

Vores tilgang

Smart City Catalyst (SCC) anvender en række innovative metoder til at øge borgernes engagement i Smart City planlægning:

 

  • Gaming City bringer seriøse spil til live ved hjælp af data fra virkeligheden og den virkelige verdens udfordringer. Uanset om det er ved hjælp af computerskabt reality til at udforske en by historie eller udvikle en spilbar version af det offentlige transportsystem, mener vi, at spil er et af de vigtigste værktøjer til Smart Cities.
  • Hacking the City. Hvorfor skal byens arkitekter lave alt det sjove? Vi vil give borgerne værktøjer og teknikker til at planlægge deres by og gøre dem til en integreret del af byens udvikling samt muligheden for at engagere sig på nye måder. Hackathons,Open data, open source kodning begivenheder og lokale laboratorier er blot nogle af de måder, Smart Cities kan få adgang til rå og anderledes viden fra deres borgere.
  • Crowdsourcing og crowdfunding initiativer til kommunerne er en effektiv måde at teste nye ideer, lokale innovative planlægnings løsninger, og udvikle nye måder for borgerne til at engagere sig.